Visszaszámlálás

Az utolsó napokban vagyunk!

Ahogyan már mondtam, történelmi pillanatban vagyunk…új innovációt vezetünk be a network és az egészség iparágba. Most van az a pillanat amikor helyzetelőnyt tudok biztosítani számodra a következő tíz konkurencia mentes üzleti évedhez.

2 nap múlva, szept 16-án hivatalosan is berobban a piacra a Flavon 2.0…az  ÚJ dimenzió, mellyel új értelmezést kap a Network Marketing és a wellness iparág, amellyel testközelbe kerül minden, amit el akarsz érni!

Mikor akarsz elindulni?

Igen, jól látod…az első szakaszhoz van lehetőséged kapcsolódni ebben a pillanatban, ráadásul az első szakasz indulásakor.

Mindössze annyit kell tenned, hogy a PEAK hivatalos elindulása előtt csatlakozol és megrendeled a saját PEAK startodat (itt). Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb indulást (itt), és kezdj kirobbanó starttal. Ha kizárólag az egészséged támogatása a célod, akkor juss elsők közt a legmodernebb egészségtámogatáshoz a PEAK-en keresztül.

A Flavon Peak forradalmasítja az egészségmegőrzés piacát, a Flavon 2.0 pedig új korszakot indít a szabad, független életstílus létrehozásában a Network Marketing eszközével!

Amit folyamatosan tudok biztosítani neked:

Továbbá biztosítani tudlak a 13 éves szakmai tapasztalatom támogatásávál. Tudom, hogy mindennél fontosabb a jó indulás az üzletben. Az első napok, hetek, hónapok döntően meghatározóak. Ekkor dől el, hogy megszereted-e az üzletet, itt alakul ki a hited, hogy végre egy olyan csapatba/vezetőhöz kerültél, aki valóban végig vezet azon az úton, amin elindultál, és valóban eléritek együtt azt, ami miatt csatlakoztál. Az indulást követően is folyamatos támogatásra és segítségre számíthatsz tőlem  a neked megfelelő formában (személyes, telefonos vagy online). Nem belépő és nem vevő vadászatról szól a network marketing az én olvasatomban, hanem szövetségről, hosszútávú együttműködésről szól ez az üzlet!

Tudj meg mindent amit kell a PEAK-ről..kattints: ide

Vedd fel velem a kapcsolatot és indítsuk el a 35 országra kiterjedő kunkurencia mentes üzletedet!

Legyél Te is az új korszak első sikeres, szabad és egészséges nagykövete!

PEAK megrendelése:

Sikered Szolgálatában

Hervát Attila

Az alábbi elérhetőségeken megtalálsz:

Facebook: https://www.facebook.com/hervat.attila

SKYPE: hervat.attila

Hívj bátran a kérdéseiddel!

Tel.: +36302904858

E-mail: attila.hervat@gmail.com

Ezen a linken keresztül tudsz regisztrálni, csatlakozni és vásárolni.

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.