Szeptember 16-tól minden megváltozott

Szeptember 16-tól minden megváltozott!

Ahogyan a régebbi bejegyzésekben is láttad/láthatod, 2017. szeptember 16-án forduló ponthoz érkeztünk. A Flavon 13. születésnapján 14 ország képviselőivel együtt rendkívül ünnepélyes keretek között a budapesti Kongresszusi Központban hivatalosan is bemutatásra került a FLAVON PEAK, amellyel új dimenzióba kerül a network marketing és az egészségmegőrzés.

Ezzel a dátummal a 13 éve tökéletesen működő FLAVON új dimenzióba emelkedett. Megújulás, új lehetőségek, új piacok, új lendület, ami a következő éveket jellemzi majd.

Most lehetőséged van csatlakozni egy “vadonat új” üzlethez, aminek stabil háttere, tőkéje és 13 év tapasztalata van mind a magyar, mind a nemzetközi piacon.

Azért választottam a Flavont, mert amikor 2013-ban hálózatot kerestem, egyediséget akartam minden tekintetben egy olyan céggel, amely kellően innovatív tud lenni évről évre és olyat ad a piacnak, ami másnál nem található.

Az elmúlt évek alatt számtalanszor visszaigazolást kaptam a jó döntésemmel kapcsolatban. Több cég ez idő alatt tönkre ment, vagy kiderült, hogy csak pénzbeszedésről szól, melynek köszönhetően sok-sok hálózati ember többszörös “vándorlásra” kényszerült.

Azok lesznek hosszú távon sikeresek, akik megértik, hogy valódi értékteremtéssel lehet igazán komoly eredményeket elérni. Ezt viszont kizárólag tisztességes, stabil és innovatív céggel együtt lehet megvalósítani.

A PEAK megjelenésével számos plusz információval gazdagodtunk/gazdagodtam, ami további megerősítést adott, hogy a legjobb helyen vagyok.

A legmodernebb technológia alkalmazásával egy valóban konkurencia mentes termék kerül a piacra, amely nem csak a technológia, hanem a hatékonyság miatt is konkurencia mentes.

A legerősebb terméket kapja (ORAC 6.0) aki a PEAK-et választja!!!

 TE is megérdemled a legjobbat!!!

A rendkívüli érdeklődésre való tekintettel Szeptember 30-ig meghosszíbbításra került az előrendelés határideje, így még lehetőséged van az előrendelésre Neked is!

Vedd fel velem a kapcsolatot és indítsuk el a 35 országra kiterjedő kunkurencia mentes üzletedet!

Legyél Te is az új korszak első sikeres, szabad és egészséges nagykövete!

PEAK megrendelése:

Sikered Szolgálatában

Hervát Attila

Az alábbi elérhetőségeken megtalálsz:

Facebook: https://www.facebook.com/hervat.attila

SKYPE: hervat.attila

Hívj bátran a kérdéseiddel!

Tel.: +36302904858

E-mail: attila.hervat@gmail.com

Ezen a linken keresztül tudsz regisztrálni, csatlakozni és vásárolni.

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.