Termék egyediség

A Flavon készítmények összetevői rendkívüli odafigyeléssel kerülnek kiválasztásra. Az alapanyagoknak többszörös minőségi ellenőrzési lépcsőn kell keresztülmenniük, mielőtt azokból termék készül.

Alap követelmény, hogy mindenféle szermaradványtól mentesnek kell lenniük, azaz se permetszer, se vegyszer maradvány nem lehet benne.

A termékek gyártása során az ISO22000-es szabványnak kell megfelelnie minden folyamatnak.

Amikor a Flavont választottam, elsődleges szempont volt számomra, hogy a termék tiszta legyen. Azaz ne legyen benne tartosítószer, színezék és adalék anyagok sem. Sok-sok termék kapható jelenleg az egészségmegőrzési iparágban, melyek közül az elvárásaimnak a vizsgálati szempontjaim alapján a Flavon készítmények feleltek meg tökéletesen.

Olyan termékkel akartam foglalkozni, ami különleges, egyedi és ne lehessen bárhonnan beszerezni. A Flavon termékek ezen a szűrőn is hibátlanul átmentek. A termékek GÉL állagának köszönhetően a Flavon behozhatatlan előnnyel rendelkezik az étrend-kiegészítők területén. A GÉL állag forradalmasítja mindazt, amit eddig az étrend-kiegészítőkről tudni lehetett. Nagyon szipmatikus nekem az első perctől ez az  egyediség, mert így nem kell versenyezni más termékekkel. Nem kell harcolni a tabletták, kapszulák hatóanyag tartalmával, illetve az árával, hiszen a GÉL állag a Flavon kiváltsága.

Az egyediségen túl, a gél állagnak köszönhetően rendkívül magas a termékek bio hasznosulása. A 90% fölötti hasznosulás szintén egyedülálló az éterend-kiegészítők között. Ez többek között annak is köszönhető, hogy ebben a formában a hatóanyagok nem sérülnek a gyomor savas közegében, hanem épségben eljutnak a bélrendszer azon szakaszaihoz, ahol fel kell szívódniuk.

Amennyiben szeretnél többet megtudni a Flavonról, a termékekről, a különlegességekről, akkor iratkozz fel a hírlevelemre, és azonnal küldöm a további információkat:

Sikered Szolgálatában

Hervát Attila

Az alábbi elérhetőségeken megtalálsz:

Facebook: https://www.facebook.com/hervat.attila
SKYPE: hervat.attila
Hívj bátran a kérdéseiddel!

Tel.: +36302904858
E-mail: attila.hervat@gmail.com
Ezen a linken keresztül tudsz regisztrálni, csatlakozni és vásárolni.

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.