Rólam

Hervát Attila

Felsőzsolcán nőttem fel, gazdagnak és tehetősnek nem mondható családban. Lentről indult a család – mínuszból -, viszont a szüleimen mindig a küzdeni akarást és a jobblétért történő szorgalmas, kitartó és alázatos hozzáállást láttam a munkához. Körülöttem minden barátomnak, haveromnak, osztálytársamnak hamarabb volt számítógépe, autó a családjában, amit nagyon irigyeltem tőlük. Az általános iskolai tanulmányok után a miskolci szakközépiskolás évek következtek. Ebben az időszakban döntöttek úgy a szülem, hogy vállalkozók lesznek. Zseniális ötletnek bizonyult…”még rosszabb lett a helyzet”, mint addig. Innentől kezdve “semmire nem volt pénz”, mert kell a vállalkozásba.

A kitartás viszont meghozta a gyümölcsét. A vállalkozás, amiből minden családtag kivette a részét, nagy nehezen elindult. Ekkor jött először az ötletem (16 évesen), hogy ha már gyártó és kereskedő vállalkozásunk van, akkor én önálló kereskedő akarok lenni és forgalmazni az általunk gyártott termékeket. Piacon, vásárokon kezdtem árulni, suli mellett hétvégenként. Tíz évig csináltam ezt…télen, nyáron, esőben, fagyban (volt, hogy -20 fokban) a középiskola mellett, a nyári szünetben is. Aztán felvettek a győri főiskolára. Felsőzsolca-Győr. Nem kis távolság. Minden héten megtettem ezt az utat négy éven keresztül, mert a bizniszemet azt nem hagytam abba. Igen…végig a főiskolai tanulmányok mellett, és a nyári szünetben is. Nem volt könnyű…viszont megérte! Sokan a főiskola után, diákhitellel a nyakukban, nem is tudták hirtelen, hogy merre induljanak az életben.

Egzisztenciát és stabil alapot teremtettem.

A munka és a főiskola mellett mindig figyelmet fordítottam az egészséges életmódra. Az egyéni (úszás, judo, karate) és csapat (kézilabda) sportok végigkísérték az életemet, illetve a mai napig jelen van a sport az életemben. A legjobb eredményeket kézilabdában értem el, ami egy igazi csapatjáték. A sport tanított meg a kitartásra, céltudatosságra, és a csapatjátékra.

Családi egészségügyi probléma kapcsán találkoztam először a hálózati marketing rendszerrel (kb.13 évvel ezelőtt). Mint szinte mindenki, először megmosolyogtam az egészet. Az első gondolatom: – Hát én nem vagyok ilyen! Ez nem nekem való! Hosszas rábeszélés után mentem el életem első rendezvényére…ráadásul vasárnap. Zárkózottan, hadakozott ellene minden porcikám…az első szünetig…akkor történt valami, ami megváltoztatta a teljes világnézetemet, melynek hatására a világ legnagyszerűbb üzletét láttam meg. A szünet előtt valami olyat láttam, amit előtte soha nem…sem a vállalkozásomban, sem a munkahelyemen (3 évet voltam alkalmazott villamosmérnökként…miközben csináltam az üzletemet 🙂 ).

Volt egy versenykiírás, amelynek a győzteseit elnézve elindult a fantáziám, hogy ez nekem is sikerülhet. Úgy éreztem, hogy ha azok a győztesek -akik hasonló területen vállalkoztak, mint én- ezt meg tudták csinálni, akkor ez nekem is működni fog, és ezt én is meg tudom csinálni.

Ettől a pillanattól kezdve komoly lehetőséget láttam a hálózatban. Fogalmam sem volt, hogy mit és hogyan kell csinálni, csak éreztem, hogy ez az amit egész életemben kerestem.

2013 februárban csatlakoztam a Flavonhoz.

Az eddigi tapasztalatok alapján olyan céget kerestem, ami stabil alapokkal rendelkezik, működik Magyarországon és nemzetközileg is. Ami az áttörési ponton van, mindene megvan hozzá, hogy óriási multinacionális céggé válljon. Tőke, infrastruktúra, egyedi termék és gyártástechnológia, tapasztalt tulajdonosi kör, tiszta, etikus és korrekt hozzáállás a céges és a hálózati csapathoz, és legyen magyar.

Az első legmagasabb vezetői rangot, az Elnökségi szintet 9 hónap alatt sikerült teljesíteni.


Sikered Szolgálatában

Hervát Attila

Az alábbi elérhetőségeken megtalálsz:

Facebook: https://www.facebook.com/hervat.attila
SKYPE: hervat.attila
Hívj bátran a kérdéseiddel!

Tel.: +36302904858
E-mail: attila.hervat@gmail.com
Ezen a linken keresztül tudsz regisztrálni, csatlakozni és vásárolni.