Tények és érvek

 Prof. Dr. habil Dinya Zoltán:

Tények és érvek

Prof. Dr. habil Dinya Zoltán vagyok…felsőfokú  tanulmányaimat  a  Debreceni  Egyetemen   fejeztem   be   1967-ben, ezt követően Dr. Bognár Rezső akadémikus mellett dolgoztam több mint 25 évig. Kutatási területem a  növényi  anyagok  analitikája,  élettani  hatásainak  vizsgálata. A növényi anyagok közül a legtöbbet a polifenolokkal, flavonoidokkal foglalkozom. Pályafutásom alatt mindeddig közel 200 tudományos publikációt és nyolc könyvet írtam.

Hosszú időt töltöttem a világ több országában, számos kutatási programban, projektben vettem és veszek ma is részt.

 

A Flavon étrend-kiegészítőkkel 2005 óta foglalkozom, és örömmel biztosítom a szakmai hátteret – a méltán világszínvonalú – termékek számára.

Munkám során a kórképek és betegségek megelőzése volt a fő cél, amit magam elé kitűztem, és ma is ez életem fő vezérfonala: táplálkozással, életmóddal, táplálék- kiegészítéssel  tenni  az  egészséges  öregedésünkért.

 

A FLAVON CSALÁD TAGJAI

(rövidített szakmai-etikai érvrendszer)

 1. A Flavon Család tagjai a törvényi szabályozással összhangban álló, biztonságos, egészségtudatos gyümölcs és zöldség alapú étrend-kiegészítők.

2. A Flavon Család tagjai nem gyógyszerek, az emberi szervezetre gyakorolt pozitív hatásaik nem azonosíthatóak a gyógyhatásokkal.

3. A Flavon Család tagjai tudományosan megalapozottak, alátámasztottak és megfelelnek annak az általánosan elfogadott, tudományosan bizonyított alapelvnek, hogy a gyümölcs- és zöldségfogyasztás életminőség-javító hatású.

4. A Flavon Család tagjai tiszták, biztonságosak, nem tartalmaznak az alapanyagok- ból, gyártásból, tárolásból eredő, szabályozás alá eső toxikus, egészségre ártalmas anyagokat, vagy egyéb szín- és állományjavítókat, aromákat, ízfokozókat, kémiai stabi- lizáló adalékokat. Termékeink tartósítószert nem tartalmaznak.

5. A Flavon Család tagjai a világon forgalomban lévő, magas minőséget képviselő, gyümölcs és zöldség alapú étrend-kiegészítők közé tartoznak. Termékeink magas színvonalát bizonyítják az eddig elnyert hazai és nemzetközi kitüntetések, elismerések, illetve a világ vezető laboratóriuma (Brunswick Laboratories, USA) által mért egyedülálló „Total ORAC FN”* értékek.

6. A Flavon Green az általunk jelenleg ismert egyetlen, zöldség alapú, gél állagú étrend- kiegészítő. Termékeink között is kivételes összetétellel rendelkezik, hiszen míg a többi termékünk gyümölcs alapú, addig a Flavon Green-t nagyrészt zöldség összetevők alkotják.

7.  Termékeinket saját, korszerű üzemünkben gyártjuk, szigorúan ellenőrzött élelmiszer- biztonsági irányítási rendszerek felügyelete mellett (HACCP, ISO-22000, auditor: TÜV Rheinland).

8.  Termékeink vizsgálatához 2013-ban átadott magas színvonalú, korszerű műszerekkel felszerelt saját laboratórium áll rendelkezésre.

9. Termékeink összesen több mint harminc, gondosan és tudományos megalapozottsággal összeválogatott gyümölcsöt és zöldséget tartalmaznak.

10. Az egy-egy termékben megtalálható nagyszámú összetevő (melyek tízféle vegyület- és elem/nyomelem csoportba tartoznak) biztosítja az egészséges táplálkozáshoz szükséges fitokémiai anyagok (polifenolok/flavonoidok, lignánok, terpének, vitaminok, szénhidrátok, komplex rostok, fehérjék/aminosavak, szerves nitrogénvegyületek, szerves kénvegyületek, elemek/nyomelemek) széles körét.

11. Termékeink jellemzője az összetevők közötti szinergizmus, hatáserősítés, amit tudományos vizsgálatok igazolnak.

12. Termékeink sajátossága a magas biológiai hozzáférhetőséget és ezzel jó biológiai hasznosulást biztosító gél állag.

13. A termékeink szabadon kombinálhatóak. A zöldség és bármelyik gyümölcs alapú termékünk együttes fogyasztása a szervezet számára még szélesebb spektrumú hatóanyag bevitelt biztosít. Ajánlható kombinációk például: Flavon Green+Flavon Protect, Flavon Green+Flavon Active.

14. A zöldség- és gyümölcsfogyasztás fontossága kisgyermekkortól végigkíséri életünket. Termékeink közül minden korosztály megtalálhatja a számára megfelelő összetételűt.

15. A Flavon Család tagjai C-vitamin tartalmuknak köszönhetően hozzájárulnak a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez.

16. A Flavon Család tagjai mikrobiológiailag stabilak és a szavatossági időn belül, az előírt tárolási feltételek mellett biztonságosan fogyaszthatóak.

17. A Flavon Család beltartalmi jellemzőinek éves csökkenése az előirt kezelési és tárolási körülmények között minimális.

18. A Flavon Család tagjainak fogyasztása hozzájárul a szervezet lúgosításához, az egészséges lúgos táplálkozáshoz.

19. Termékeink a legtöbb fogyasztó számára harmonikus ízvilággal rendelkeznek, ízletesek.

20. A Flavon Család a tudomány legújabb és várható eredményeit figyelembe véve kiegészíthető, bővíthető és továbbfejleszthető újabb összetevőkkel, termékekkel.

21. A Flavon Család tagjai egészségtudatosan egészítik ki a táplálkozást, a Flavon Group Kft. a termékekhez magas szintű információs- és képzési szolgáltatást biztosít.

*Flavon Protect és Flavon Green

A kiadvány a Flavon max Klub tagjai számára készült tájékoztató jelleggel. Az egyes klubtagok termékekkel kapcsolatos, a fogyasztót megtévesztő, gyógyító kijelentéseiért a Flavon Group Kft. felelősséget nem vállal.

 

A teljes dokumentumot ide kattintva tudod letölteni —>>> LETÖLTÉS

 


Sikered Szolgálatában

Hervát Attila

Az alábbi elérhetőségeken megtalálsz:

Facebook: https://www.facebook.com/hervat.attila
SKYPE: hervat.attila
Hívj bátran a kérdéseiddel!

Tel.: +36302904858
E-mail: attila.hervat@gmail.com
Ezen a linken keresztül tudsz regisztrálni, csatlakozni és vásárolni.